Τηλ : 210 2754151
OK
AcropolisTravel.gr
AcropolisTravel.gr
AcropolisTravel.gr
AcropolisTravel.gr
AcropolisTravel.gr

Ταξίδια κινήτρων

Για εσάς που θέλετε:

1)      Να ανταμείψετε τους καλούς πωλητές σας
2)      Να εμψυχώσετε το προσωπικό σας
3)      Να ευχαριστήσετε τους καλούς σας πελάτες

   Η λύση των ταξιδιών κινήτρων, προσφέρει ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον μακριά από τον εργασιακό χώρο, όπου μπορεί ο καθένας να απολαύσει διακοπές μαζί με άλλα μέλη της εταιρείας ενδυναμώνοντας τις σχέσεις του με τους/τις συναδέλφους του. Η βελτίωση των σχέσεων αυτών, είναι μια πολύ σημαντική επένδυση, με πρακτικά και ορατά αποτελέσματα τόσο στην παραγωγικότητα, όσο και στο πως οι εργαζόμενοι βλέπουν τη σχέση τους με την εταιρεία.

   Για κοντινές αποδράσεις προτείνουμε ξενοδοχείο, μονοήμερη κρουαζιέρα, ή πολυήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Για κάτι μεγαλύτερο σε διάρκεια, προτείνουμε κρουαζιέρα στο εξωτερικό (Μεσόγειο, Βαλτική κ.ο.κ.) ή οργανωμένο αεροπορικό ταξίδι στο εξωτερικό. Οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί και θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε ένα πακέτο "κομμένο και ραμμένο" στις ανάγκες της εταιρείας σας.
 

Τηλ.:  210-2754151

Mobile:  6980971379

E-mail: [email protected]

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ